Aviator solbrillen – Metal Millionaire. De kendte elsker dem!

Kært barn har mange navne.
Den højt elskede klassiker Aviator solbrillen som især er kendt fra filmen topgun med Tom Cruise. Derfor også kaldt pilot solbrillen. Aviator betyder pilot. Ray Ban brugte ordet aviator til deres solbrille model. Aviator solbrillen får i rigtig mange forskelige former og farver, stel styper, kvalitet og prisklasser. Det vigtigste ved den solbrille du vælger er om den UV beskytter dine øjne og det gør alle vores solbriller hos www.accessories.dk.
Det du tit betaler for ved en rigtig dyr mærke solbrille er brand værdien, altså mærkets værdi. Vores billige solbriller beskytter dine øjne lige så godt som de dyre mæke solbriller. Aviator solbrillen er en klassiker som bliver blandt topsælgerne år efter år. Denne solbrille er en unisex solbrille.

Her på billedet ses den dog kun på 3 skønne kvindelige kendte celebritys. Aviator solbrillen bruges lige meget af både mænd og kvinder. Det er en rigtig fed mande solbrille som tit fås i lidt tykkere, groft og maskulint stel end den lettere kvinde model i mere feminint stel.

Hvis du er på udkig efter en klassisker solbrille hvor du vil være sikker på du følger moden, så kan du med sikkerhed trygt vælge en af vores billige avaitor eller pilot solbrille.
Vi har millionaire, pilot solbriller og aviator solbriller i guld stel, sort metal stel og sølv stel med almindet solbrilleglas, mørkt solbrille glas og også med spjelglas.
Vores billigste og bedst sælgende modeller starter fra 79 kr.

Køb Aviator solbriller her

Læs også indlægget om Aviatorsolbriller her som omhandler historien bag.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Aviator solbrillen – Metal Millionaire. De kendte elsker dem!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

One Trackback

  1. [...] guld stel. Vi har alle modellerne med meget mørkt glas eller med alm. Farve solbrilleglas. Aviator solbrillerne er også kendt som trucker solbrillen eller pilot solbrillen er [...]

Add Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*