Dyre mærkevarer eller billige solbriller?

Sidder du nu og spørger dig selv om du skal købe dyre mærkesolbriller eller spare dine penge og købe billige solbriller?

Mange har spørgsmålene: “Beskytter de billige solbriller mine øjne ligeså godt som de dyre? Og hvordan er kvaliteten i de billige modeller?”

Solbriller varierer rigtigt meget i pris! Du kan købe billige solbriller til under 100 kr eller rask væk spendere 3.000 kr på et par Dolce Gabbana, Gucci, Dior, Channel eller en anden dyr mærkebrille.

Politiken lavede for nylig en undersøgelse, der netop sammenlignede billige solbriller med de dyre mærker. Undersøgelsen konkluderede at: selv Søstrene Grenes solbriller til 27,50 eller H&M’s solbriller til knap 100 kr. er langt bedre at se igennem end f.eks. de dyre fra Dior. “Når solbrillerne kommer over 2000 kr er det mest brandet man betaler for og de vil ikke altid bestå en test af glassenes kvalitet”.

Det er især de trendy Wayfarer solbriller vi sælger flest af- hvor vi er stolte af at kunne præsentere dig for et af Danmarks største udvalg. Vi har også de vildt populære Wayfarer briller med klart glas, altså glas uden styrke til kun 79 kr. Mange bruger briller i dag uden styrke, briller med klart glas, som en slags accessory, en form for “ansigts smykke” Det pifter et hvert outfit op. Derfor er vores udvalg af briller uden styrke stort og bredt. Vi har feminine lette brilledesigns, kraftige maskuline / macho modeller til mænd. Runde solbrille modeller, firkantet briller uden styrke, ovale osv. Vi har alle former og modeller.

Se også vores flotte udvalg af billige solbriller indenfor kategorien Aviator solbrille, som er den klassiske metal solbriller fra Top Gun, den har vi i sort stel, sølv stel, sølvstel med spejlglas, guld stel. Vi har alle modellerne med meget mørkt glas eller med alm. Farve solbrilleglas. Aviator solbrillerne er også kendt som trucker solbrillen eller pilot solbrillen er nogle.

Vi har feminine solbriller med pastelfarvet blomster mønster, 70´er formet solbriller i den bedste hippiestil. 50´er og 60´er solbriller til fest og farver. Vi har en del gode og sjove udklædnings solbriller og festlige udklædnings briller. Endda nogle alla udklædnings masker.

Vi er efterhånden en ret stor leverandør indenfor ski briller, sports briller og løbe briller. Vi har mange forskellige modeller og design indenfor sportsverdenen. Mange farver med beskyttelse i siderne.

Naturligvis er der også i disse modeller god UV beskyttelse som i resten af vores solbriller og briller.

Vores udvalg af børnesolbriller er kæmpe stort. Vi har Danmarks største udvalg. Vi har John Lennon solbriller til børn, wayfarer solbriller til børn, børne solbriller i aviator stilen. Vi har ski/sports solbriller til børn og teenagers. Tjek vores super gode udvalg ud under børnesolbriller.

Herre solbriller har vi rigtig mange forskellige bud på. Solbriller til mænd som Macho, Maskuline modeller, den bedst sælgende wayfarer model, den oprindelige rayban model. Aviators, Ganstar eller Gansta´solbriller. Seje rocker agtige solbriller, solbriller med mørk glas, store solbriller til større hoveder, solbriller til brede ansigter da en del mænd selv mener de har et bredt ansigt. Vi kan garantere at der er en model til ALLE.

Polaroid kategorien er en ny kategori på vores sitet, da vi har oplevet en stor efterspørgsel på denne type solbriller. Her finder du et godt udvalg af polaroid solbriller med anti-refleks glas. Glassets fordele er at det fjerner reflekser og genskind som giver ekstra komfort i forhold til almindelige solbriller, fx. når du kører bil.

Polaroid solbriller er også kendte for at være fantastiske hvis du fisker eller sejler. Da glasset fjerner reflekserne fra vandoverfladen resulterer det i at du kan se dybere ned i vandet og ikke bliver generet af genskin.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 vote)

Dyre mærkevarer eller billige solbriller?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

One Trackback

 1. november 3, 2014 at 5:42 am

  was ist eine binäre option…

  Dyre mærkevarer eller billige solbriller? – Modemagasinet tester forskellene…

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: +1 (from 1 vote)

Add Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*