Bliv den HOTTESTE Konfirmand 2013

Mange af de store mærker inden for brudekjoler laver i dag også konfirmationskjoler. Det danske firma Lucca satser for eksempel på det stilfulde og enkle look, imens mærker såsom Panayotis går mod det mere rå og frække snit. Også Lilly er hvert år på banen med smarte kjoler – her kan man for eksempel få ballerina-looket eller kjoler med masser af udstyr og perler.

Allerede da konfirmationen blev indført i Danmark i 1736 betød tøjet meget. Der var især krav til pigerne påklædning. Dengang skulle pigerne bære en kjole i hvid eller sort, og den skulle være enkel uden udsmykning. Desuden skulle halsen være tildækket. Ofte brugte kvinderne deres konfirmationskjoler længe efter selve ritualet, og især den sorte og højhalsede kjole blev brugt til festlige lejligheder livet igennem. Hvis man altså fortsat kunne passe den. Langt frem i 1900-årene var det også almindeligt, at drengene i forbindelse med konfirmationen fik deres første rigtige sæt tøj, dvs. bukser, vest og jakke.

Udover kjolerne og det fine sæt tøj til drengene, så er det en fast traditon at pigerne i sær bliver lidt xtra pyntet på den store dag. Flotte skinnede pyntende øreringe ørestikkers med similisten som lyser ligesom diamanter, smykker med korset som vedhæng. Accessories.dk har et stort og flot udvalg indenfor smykker til den store konfirmationsdag. Hår accessories til at sætte en flot konfirmationsfrisure,. Spænder, sløjfer, fjer osv.
Konfirmationen er en stor dag for den unge og der skal ikke mangle noget på dagen og på de mange billeder som er et evigt minde fra dagen.

Køb Wayfarer til drengene
Køb lækre smykker til pigerne

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Bliv den HOTTESTE Konfirmand 2013, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

One Comment

 1. 1 august 17, 2012 at 9:25 am
  Permalink

  Min lillesøster skal konfirmeres i foråret 2013 og har allerede være inde på min arbejdsplads Beadsndrops i studiestræde i københavn og købe nogle kors med rhinstene både til lang halskæde og øreringe

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Add Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*