Spejlglas holder ALLE ude. Stay VIP!

Spejlglas
Solbriller med spejlglas
Solbrilleglasses til dig der vil være i fred.

Hvis dine solbriller har spejlglas, har fjenden,vennen, solen og dem alle ikke en chance. Du kan rulle med øjnene uden nogen ser det. Kigge længe efter ham den lækre ved bus stoppestedet eller tage en lille “morfar” uden nogen opdager det.

Køb spejlglas solbriller her

Solbriller med spejlglas er igen en vinder 2013. Spejlglas har været med år efter år. Næsten alle de bedste modeller fås også med spejlglas. En klassisk wayfarer solbrille med spejlglas. Accessories.dk har wayfarer solbriller i alle farver med spejlglas. Rød solbrille med spejlglas,  mørkeblå, grøn, sort og hvid wayfarer model med spejlglas.
Wayfarer med spejlglas

Køb Wayfarer solbriller her
Aviator modellen kan du naturligvis også få med spejlglas  stelfarverne guld, sølv, og sort. Aviatorsolbrillen  kan du også få med multifarvet spejlglas. Vi har 2 modeller en med blålig farvet glas og en med guligt glas.

Aviator med spejlglasMultifarvet spejlglas

Millonaire og den store oversize ski/racer solbrille fås også med spejlglas.

John Lennon solbrillen med det klassiske runde stel, kan naturligvis også fås med spejlglas i både sort og guldfarvet stel. Den findes også med multifarvet blåligt spejlglas.
Sort stel med spejlfarvet glas

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 vote)

Spejlglas holder ALLE ude. Stay VIP!, 9.0 out of 10 based on 1 rating

One Trackback

  1. [...] Brillerne kaldes af nogle også officer eller police sunglasses. Læs artiklen om spejlglas solbrillerne på modemagasinet på accessories.dk eller klik på linket her for at gå til modemagasinets [...]

Add Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*