Festival 2013 – Find de fedeste solbriller

Festival 2013

Søger du også efter årets festival MUST-HAVES. Mangler du en tjekliste med de vigtigste nødvendigheder til årets festival 2013?
Vi glæder os allerede til alle de skønne festivaler i 2013. Der er mange at glæde sig til både danske festivaler men også i resten af europa og verden.
Danmarks største festival nemlig Roskilde festival er allerede dato fastsat. De fremtide datoer for Roskilde festival 2013 er: 29. Juni – 7. Juli. Se også 2014, 2015, 2016 her:
http://roskilde-festival.dk/om_roskilde/fremtidige_datoer_for_roskilde_festival/
Derudover glæder vi os til: Danmarks smukkeste festival altså Skanderborg festival, Tønder festival 2013, Aalborg Nibe festival, Skive beachparty, Strøm, Alive festival, Metal festival, Gardenparty 2012, Trailerpark festival, Vig festival, Samsø Festival, Nord-Als festival

Festival MUST-HAVES

Udenlandske festivaler vi har at se frem til kunne være:
Berlin festival, V festival, Way out west, Øya festival i Oslo, Sziget i Ungarn, Iceland airwaves på Island,

Vi kan nok ikke alle blive enige om hvilken festival der er fedest at besøge , hvilken musik der passer bedst til festival og hvor mange dage man kan undvære et bad, men noget vi tror vi alle kan blive eninge om er at vores festival outfit, vores festival accessories og vores festival solbriller skal være i tip top orden.
Selvom man glemmer sin forfængelighed et par dage og der bliver længere og længere mellem brusebadene, er der ingen der skal påstå at man helt glemmer at følge moden. Det er mindst lige så vigtig at se lækker og moderigtig ud på årets festival 2013 som det er fredag og lørdag night out på byens natklubber.
Det kan godt være moden ikke er den samme, men det er stadig  vigtigt at se skide lækker ud i et store gummistøvler, en oversize strikketrøje og uredt hår.
Festival solbrillerne skal slippe fra dag 1. Her står den nemlig på solbriller både nat og dag, solskin og regnvejr.
Accessories.dk har altid det du skal bruge til din festival. De rigtige håraccessories.dk, hårbånd, indielook, hippie smykker, halskæder, armbånd og ALT indenfor solbriller og tilbehør.

Køb festival solbriller her

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Festival 2013 – Find de fedeste solbriller, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Add Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*